topbillede

Undersøgelse og behandlinger

 

buddhaGynækologi

Medicin og kirurgi

Bevægeapparat og sportsskader

Stress - angst - depression

Medicinsk cannabis

Komplementære behandlinger (Ny side)

Blodprøvetagning og EKG (Ny side)

Speciallægeerklæringer og attester (Ny side)

 

 

 

 

 

 

 

 

Gynækologi

Første konsultation omfatter journaloptagelse og almindelig undersøgelse, gynækologisk undersøgelse (GU), ultralydskanning (UL ) og behandlingsplan. Evt. blodprøver og podninger faktureres særskilt.

Senere konsultation inkluderer ikke automatisk GU og/eller UL, men evt. justering af plan ud fra evt. prøvesvar.

Hvis jeg finder noget, der kræver yderligere undersøgelse og behandling, henviser jeg dig naturligvis videre til andre kolleger uanset speciale, hvis du ønsker det.

Jeg tilbyder følgende undersøgelser og behandlinger:

Akupunktur ved gynækologisk problemstillinger:

Klassisk kinesisk akupunktur evt. suppleret med akupunktur sv.t. triggerpunkter

Kropsterapi ved gynækologiske problemstillinger


Medicinske og kirurgiske tilstande

Til dig der bare generelt gerne vil have min vurdering, eller til dig der føler, du er kørt fast i din nuværende udredning og behandling og derfor gerne vil have en second opinion.

Første konsultation omfatter journaloptagelse og almindelig undersøgelse.
Hvis der skal tages blodprøver, EKG og/eller podninger faktureres særskilt for dette.

Hvis jeg finder grund til det, og såfremt du ønsker det, henviser jeg dig selvfølgelig til andre specialister - privat eller på sygehus -

Jeg tilbyder vurdering for de medicinske og kirurgiske tilstande, du måtte ønske at blive vurderet for.
Derudover tilbyder jeg råd og vejledning samt alternative, komplementære behandlinger som akupunktur, kropsterapi, healing og hypnoterapi, hvis det er relevant og du ønsker det.

Bevægeapparat og sportsskader

Hvis du døjer med smerter i bevægeapparatet eller har sportsskader, tilbyder jeg kropsterapi og akupunktur, samt instruerer i øvelser, der kan styrke muskler og led, så du selv kan forebygge yderligere smerter og nye sportsskader. Kropsterapi i kombination med fx meditation og evt. hypnoterapi er i øvrigt en glimrende metode til at opnå bedre sportspræstationer.

Hvis jeg finder grund til det, og såfremt du ønsker det, henviser jeg dig selvfølgelig videre til andre specialister.

Stress, angst og depression

Holistisk, model til at hjælpe dig til at komme dig over/lindre symptomer ved stress, angst og depression:

Jeg kombinerer forskellige behandlingsformer som fx kropsterapi, akupunktur, hypnose, mindfullnes- eller sitting meditation, fysiske træningsøvelser, Qi Gong, Yoga, råd om kost, kost- og vitamintilskud der er specielt vigtige ved disse lidelser, råd og vejledning til at få en bedre søvn og undgå sovemedicin.

Hos mig får du ingen recept på antidepressiv medicin, angstdæmpende medicin eller anden vanedannende medicin, men jeg anbefaler, at du fortsætter evt. igangværende medicinsk behandling og kontrol hos en psykiater. Hvis du er sygemeldt og er tilknyttet jobcenteret vil din kommune formentlig bede om nødvendige statusrapporter fra en psykiater.

Hvis din tilstand kræver det, og du ikke allerede har kontakt med en psykiater, henviser jeg dig selvfølgelig gerne videre til en psykiater.

 

Medicinsk cannabis

Behandling med Cannabidiol (CBD) som dråber eller tabletter og Dronabinol (THC) som dråber.

Medicinen fremstilles magistrelt på helt legal vis af naturlige råmaterialer fra Glostrup Apoteks laboratorium. Medicinen er fremstillet efter kvalitetssikre, standardiserede procedurer med nøjagtig angivelse af indholdsstoffer i mg, som gør dosering og monitorering af behandlingen sikker. For begge stoffeer foretrækkes dråber, da disse er lettest at dosere.

Der er ingen restriktioner i forhold til bilkørsel på Cannabidiol, mens Dronabinol er klassificeret som narko, hvorfor der er nultolerance i forhold til bilkørsel på Dronabinol.
 

Recept på medicinsk cannabis udstedes KUN på nøje udvalgt indikation og KUN efter personlig konsultation, accept af skærpet opfølgningsplan og underskrevet samtykkeerklæring om, at du vil følge de særlige, gældende anvisninger du får.

Receptudstedelse/-fornyelse kan KUN ske i forbindelse med en konsultation.

Indikationer for ordination af Magistrelt fremstillet Medicinsk Cannabis: