topbillede

Formålet med SOLklinikken - Holistisk Medicin er, at kombinere det bedste fra den konventionelle / vestlige medicin med det bedste fra forskellige alternative / komplementære behandlingsformer.

Du behøver ingen henvisning fra din læge.

Da jeg er uddannet læge, har du en unik mulighed for at få en lægelig vurdering, samtidig med de behandlinger jeg tilbyder i form af fx kropsterapi, akupunktur, Reiki-healing og hypnoterapi.

Derudover rådgiver jeg om syre/basekost, vitamin- og kosttilskud samt instruerer i fysiske øvelser, mindfulnessøvelser og meditation mm., som en hjælp til selvhjælp.

Mit håb er således at nå ud til og hjælpe så mange mennesker som muligt til at få et bedre og sundere liv, og dermed også til at opnå en højere livskvalitet.

 marianne

Klinikkens adresse
Holmekrogen 81
2830 Virum

Konsultation
Efter telefonisk aftale på 53 38 36 92

Hvis jeg ikke kan svare er du velkommen til at indtale en besked med navn og telefonnummer, så ringer jeg tilbage snarest muligt.

Alternativt kan du sende en sms til 53 38 36 92 eller skrive til MOWeincke@SOLklinikken.dk 

Husk at skrive dit navn og et telefonnummer, hvor jeg kan træffe dig.

NB! skriv aldrig dit cpr-nummer i en almindelig, ikke-krypteret mail.

Sikker opbevaring af data
Jeg indhenter og opbevarer kun de relevante persondata, som du selv oplyser mig om. Jeg indhenter og opbevarer derudover kun oplysninger, der er relevante og nødvendige for, at jeg kan tilbyde dig den bedst tænkelige behandling og jf. lægers pligt til at føre journal.  Alle informationerne om dig opbevares sikkert i hht. GDPR / EU’s persondataforordning, og i hht. gældende lovgivning om lægers pligt til at opbevare data og omhyggelig journalføring.

Du kan til enhver tid bede om at få udleveret de oplysninger, jeg har om dig.

Sikker e-mail korrespondance
Hvis du går i et forløb hos mig, anvender jeg sikker, krypteret mail via www.lægevejen.dk, hvis der bliver behov for, at jeg skriver til dig om noget, der kan indeholde personfølsomme date.

Hvis du går i et forløb hos mig, kan du også skrive til mig via www.lægevejen.dk, hvor du kan logge ind med din Nem ID.

Hvis ikke du går i et forløb hos mig, kan du enten ringe eller sende sms til 53 38 36 92, eller du kan skrive til mig på  MOWEincke@SOLklinikken.dk